Bekijk hier het overzicht van alle ideeën uit de adventskalender!

Groeipapier Confetti

Geef een cadeau of feestje een duurzaam tintje met deze groeiconfetti. Confetti van groeipapier met bloemzaadjes die je na afloop kunt planten in de tuin. Zo heb je geen afval!

Nu bestellen

Groeipapier Kalender

Deze jaarkalenders bestaan uit 12 stevige vellen groeipapier. Handgeschept papier vol met bloemzaadjes!

Nu bestellen

Groeipapier Kerstkaart 

Bestel hier je bloeiende kerstkaarten. Liever je eigen zakelijke kerstkaart samenstellen? Dat kan ook! Wij printen je ontwerp volledig duurzaam op ons groeipapier.

Nu bestellen

Groeipapier Enveloppen

Onze milieuvriendelijke enveloppen zijn niet alleen elegant, maar ook een gebaar van liefde voor de natuur. Eenmaal geopend, veranderen ze in bloeiende schoonheden!

Nu bestellen

Groeipapier Kleurplaat

Breng kleur in je feestseizoen en geniet van creativiteit met een extraatje. Na het kleuren, plant je de tekening en zie hoe het transformeert in prachtige bloemen. Een unieke viering van de feestdagen met een vleugje creativiteit. 

Nu ontwerpen

Groeipapier vormen

Ontdek de betoverende wereld van groeipapier in diverse vormen, variërend van sprankelende rondjes tot liefdevolle hartjes. Plant ze met zorg, geef ze liefde en zie hoe jouw bijzondere herinneringen bloeien en groeien. 

Nu ontwerpen

Speciale Kaartenset

Ontworpen voor @tinyhousecaro_
Geïllustreerd door @anneke.verhagen_art

Ontdek deze speciale samenwerking met Carolien (@tinyhousecaro_), die je misschien wel kent uit B&B vol liefde! Deze prachtige groeipapier kaarten zijn geïllustreerd door @anneke.verhagen_art. Vier de feestdagen duurzaam en deel liefde met deze mooie kaarten.Deze kaart is speciaal voor de feestdagen ontworpen door haar zus Anneke. 
Wie verras jij deze kerst met een uniek geïllustreerd kaartje vol met bloemzaadjes?

Nu bestellen

Groeipapier Labels

Ontketen je creativiteit met labels van groeipapier! Elk label biedt de kans om iets moois te laten groeien. Perfect voor kruidenpotten, gepersonaliseerde geschenken of een vleugje groen in je dag. Schrijf je boodschap, plant het label en ervaar de magie!

Offerte aanvragen

Groeipapier Boekenleggers

Ontdek duurzaam lezen met boekenleggers van groeipapier! Gemaakt van gerecycled materiaal en ingebed met zaden. Na gebruik in de grond planten en geniet van je eigen bloementuin! Voeg een vleugje groen toe aan je leesroutine!

Nu ontwerpen

Groeipapier Kerstboom

Voeg wat magie toe aan je kerstdecoratie met groeipapier in de vorm van een kerstboom! Plant het na de feestdagen en zie het transformeren tot levende bloemen. Maak deze kerst bewust groen en geef terug aan de natuur.

Bestel nu

Groeipapier Kerstballen

Laat je kerstboom die jaar niet alleen stralen met lichtjes, maar ook met deze prachtige kerstballen van groeipapier! Elke kleurrijke bal is handgemaakt van gerecycled papier met zaadjes erin verwerkt.

Bestel nu

Groeipapier Onderzetters

Geef je drankjes een duurzaam tintje met onze personaliseerbare onderzetters van groeipapier! Personaliseer niet alleen je cocktails, maar ook de milieuvriendelijkheid van je feest.

Nu ontwerpen

Groeipapier Menukaart

Geef je evenement een ecologisch tintje en laat een positieve indruk achter. Bestel nu je menukaarten van groeipapier en maak van elke maaltijd een duurzame ervaring!

Nu ontwerpen

Oorbellenhouder

Mooie oorbellen verdienen een mooie achtergrond. Met deze groeipapier kaartjes geef je een duurzaam tintje aan je producten.

Offerte aanvragen

Groeipapier verpakking

Duurzaamheid ontmoet creativiteit! Ontdek prachtige groeipapier verpakkingen - een feest voor het oog én voor de natuur! Waarom kiezen tussen stijl en duurzaamheid als je beide kunt hebben?

Offerte aanvragen

80 g/m2 Groeipapier

Ontdek ons 80 grams papier! Kies uit verschillende zaden zoals onze bijen/vlindermix, phacelia, of zelfs worteltjes!

Bestel nu

Thee

Geniet van een kopje heerlijke thee en geef tegelijkertijd iets terug aan Moeder Aarde. Deze thee van @bloemenzeethee is verpakt met liefde én een speciaal groeipapierlabel!

Offerte aanvragen

Groeipapier Visitekaartjes

Laat een blijvende indruk achter én laat iets moois groeien! Deze visitekaartjes zijn gemaakt van groeipapier - een klein gebaar met een groene impact!

Bestel nu

Groeipapier Flyer

Laat je boodschap groeien met prachtige flyers van groeipapier! Informeer niet alleen, maar breng ook leven in elke boodschap die je verspreidt.

Ontwerp nu

Groeipapier Geboortekaartjes

Welkom op de wereld, kleintje! Met trots stellen we onze prachtige groeipapier geboortekaartjes voor, een liefdevolle manier om jullie speciale moment te delen en tegelijkertijd de natuur te koesteren.

Bestel nu

Groeipapier Polsbandjes

Ontdek deze groeipapieren polsbandjes! Elk bandje is niet alleen praktisch en perfect voor ieder evenement, maar ook een mini-ecosysteem dat groeit en bloeit.

Bestel nu

150 g/m2 Groeipapier

Ontdek ons 150 grams papier met een kleurrijke bloemenmix perfect voor bijen en vlinders!

Ontwerp nu

Groeipapier Verjaardagskaart

Vier speciale momenten op een duurzame manier met onze verjaardagskaarten van groeipapier! Elke kaart is meer dan alleen een wens - het is een startpunt voor iets prachtigs.

Ontwerp nu

250 g/m2 Groeipapier

Ontdek ons 250 grams papier met keuze uit verschillende soorten zaadjes. De bijen/vlindermix, vergeet-mij-nietjes, of een heerlijke kruidenmix perfect voor al je recepten!

Bestel nu