Wil jij je medewerkers even goed in het zonnetje zetten en een uniek bedankje geven voor de dag van de zorg? Dat kan met ons groeipapier! Bij elke kaartsenset krijg je een gratis gepersonaliseerd kaartje met de naam van je medewerker, jouw boodschap en je logo. Bekijk hieronder hoe je met groeipapier je medewerkers op een unieke manier kunt bedanken.

Stap voor stap:

 1. Selecteer je kaartensets

  Maak je selectie uit de kaartensets hieronder. 

 2. Bestel de kaartensets 

  Bestel de geselecteerde kaartensets. Zet bij de opmerkingen "Dag van de Zorg". Zo weten wij dat we contact moeten opnemen als we je email met informatie niet ontvangen. 

 3. Neem contact met ons op

  Stuur ons een email naar info@growingpaper.nl met een je ordernummer, een excellijst met namen van de medewerkers, je logo en je persoonlijke boodschap.

 4. Wij regelen de rest! 


Onze kaartensets

Doodle-ie-Doo kaartenset

Doodle-ie-Doo kaartenset

Shop
It's a Match! kaartenset

It's a Match! kaartenset

Shop
Oh Oh Typo kaartenset

Oh Oh Typo kaartenset

Shop
Pattern Party kaartenset

Pattern Party kaartenset

Shop
Liefde  kaartenset

Liefde kaartenset

Shop
Felicitatie kaartenset

Felicitatie kaartenset

Shop
Geboorte kaartenset

Geboorte kaartenset

Shop
Denken aan kaartenset

Denken aan kaartenset

Shop

Nu bestellen

Bestel nu je kaartensets en verwen je medewerkers voor de dag van de zorg!

Nu bestellen

Dag van de Zorg cadeau

Op 12 mei vieren we jaarlijks de Dag van de Verpleging, ook bekend als de Dag van de Zorg. Sinds 1964 is deze dag een eerbetoon aan het onmisbare werk dat verpleegkundigen dag in dag uit verrichten. Het is een moment om hun toewijding, compassie en professionaliteit te erkennen en te waarderen. Ben je op zoek naar een kleine attentie voor deze dag waarin verpleegkundigen in het zonnetje worden gezet? Kijk dan eens bij deze speciale selectie groeipapier kaarten voor de Dag van de Zorg!

Een Kaartje dat Groeit!

Onze groeipapier kaarten zijn niet zomaar kaarten; ze zijn een symbool van groei, dankbaarheid en zorgzaamheid. Gemaakt van biologisch afbreekbaar papier en gevuld met zaden van wilde bloemen, bieden ze een prachtige boodschap van waardering die letterlijk tot bloei komt. Sta eens stil bij de Dag van de Verpleging en geef een kleinigheidje om je waardering te tonen. Of je nu een collega wilt bedanken voor zijn of haar inzet, een vriendelijke groet wilt sturen naar een verpleegkundige die voor je dierbare heeft gezorgd, of een inspirerende boodschap wilt delen met het hele team, onze groeipapier kaarten zijn het perfecte geschenk!

Attentie Dag van de Zorg

Elke kaart is met liefde ontworpen en met zorg vervaardigd om de speciale band tussen mensen te vieren. Bovendien draag je met elke aankoop bij aan een duurzamere wereld, want wanneer de ontvanger de kaart plant, groeien er prachtige bloemen uit, die niet alleen de ontvanger, maar ook de natuur om ons heen vreugde brengen. Laten we de Dag van de Zorg groots vieren en onze waardering tonen voor de toegewijde verpleegkundigen die elke dag levens veranderen. Kies voor een van onze groeipapier kaarten en laat een blijvende indruk achter met een geschenk dat groeit, bloeit en een beetje geluk brengt. 


Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!