Bij Growingpaper begrijpen we de waarde van duurzaam ondernemen. Daarom bieden we je een innovatieve oplossing aan: groeipapier drukwerk. Niet alleen helpt het je zakelijke boodschap te verspreiden, maar het draagt ook bij aan een groenere planeet. Ontdek hoe je met groeipapier drukwerk niet alleen jouw bedrijf laat groeien, maar ook bloemen laat bloeien. 


Je voordelen: 

  • Innovatieve duurzame oplossing: groeipapier drukwerk 
  • Milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel drukwerk 
  • Offertes op maat vanaf 5.000 stuks groeipapier drukwerk 
  • Speciale service inclusief deskundige hulp bij ontwerp 
  • Capaciteit voor grootschalige bestellingen, zelfs tot 2 miljoen stuks 

We printen in Nederland op speciale printers waardoor de zaadjes niet geplet worden. Lees meer over de sociale herkomst en duurzame eigenschappen van ons papier. Wat is Groeipapier drukwerk?

Groeipapier is een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel drukwerk. Het bevat zaden van verschillende bloemen en kruiden, waardoor het na gebruik in de grond kan worden geplant. In plaats van dat je marketingmateriaal wordt weggegooid, krijgt het een tweede leven als bloeiende planten. Dat is nou duurzaam ondernemen! 


Voordelen voor jouw bedrijf

Duurzaam imago: Toon je betrokkenheid bij het milieu aan en versterk jouw merkimago als een duurzaam bedrijf. Klanten waarderen bedrijven die actief bijdragen aan milieuvriendelijke initiatieven. 

Gedenkwaardigheid: Groeipapier drukwerk is niet alleen uniek, maar ook memorabel. Je klanten zullen zich jouw bedrijf herinneren wanneer ze zien hoe hun drukwerk transformeert in levende planten. Een mooi moment om nog eens contact op te nemen met je relatie! 

Positieve impact: Draag bij aan het verminderen van afval en het behoud van de natuur. Laat zien dat jouw bedrijf niet alleen gericht is op winst, maar ook op het creëren van een positieve impact op de wereld. 


Groeipapier drukwerk voor duurzaam ondernemen

Er zijn allerlei mogelijkheden om groeipapier te gebruiken voor zakelijk drukwerk. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Beurs- en promotie producten 

Voor bedrijven die deelnemen aan beurzen en evenementen, biedt groeipapier drukwerk een onderscheidende benadering. Denk aan kleurrijke flyers die niet alleen informatie over jouw bedrijf verspreiden, maar ook de belofte van groei in de handen van potentiële klanten leggen. Het is een tastbare herinnering die blijft groeien, zelfs nadat het evenement voorbij is. 

Visitekaartjes

Je contactgegevens delen wordt een gedenkwaardige ervaring met groeipapier visitekaartjes. Na het uitwisselen van kaartjes kunnen je zakelijke contacten het groeipapier planten en getuige zijn van de transformatie van een simpel kaartje naar levendige bloemen. Een krachtig gebaar dat jouw bedrijf in gedachten houdt.  Lees meer over groeipapier visitekaartjes

Restaurant gerelateerde producten

Voor restaurants die streven naar duurzaamheid en originaliteit, biedt groeipapier drukwerk een ideale keuze voor menukaarten. Gasten kunnen niet alleen genieten van de culinaire ervaring, maar ook een blijvende herinnering aan hun bezoek mee naar huis nemen in de vorm van groeipapier. 

Kaarten voor bedrijven

Of het nu gaat om feestdagen, bedankjes of zakelijke mijlpalen, groeipapier kaarten voegen een extra laag van betekenis toe. Klanten, partners en medewerkers zullen niet alleen de boodschap op de kaart waarderen, jouw duurzaam ondernemen, maar ook de mogelijkheid om deze te planten en te zien groeien als een symbool van voortdurende samenwerking. 


Hoe werkt het?

  1. Planten: Nadat je drukwerk zijn doel heeft gediend, plant je het in de grond. Zorg ervoor dat het voldoende water en zonlicht krijgt. 
  2. Groei: Binnen enkele weken ontkiemen de zaden en groeien er prachtige bloemen en kruiden uit het papier. 
  3. Bloei: Geniet van de bloeiende planten en herinner jezelf en anderen aan uw bedrijf en de inzet voor duurzaamheid.  

Maatwerk en speciale service

Bij Growingpaper begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we offertes op maat aan, beginnend bij 5.000 stuks groeipapier drukwerk. Of je nu een klein lokaal bedrijf bent of een groot internationaal merk, wij passen onze diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Heb je een offerte op maat nodig, of hulp bij het ontwerp, neem dan contact met ons op

Onze toewijding aan klanttevredenheid gaat verder dan alleen het leveren van producten. We bieden een speciale service aan, waaronder deskundige hulp bij het ontwerp van je groeipapier drukwerk. Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om jou te ondersteunen bij het creëren van een opvallend en effectief ontwerp dat de essentie van jouw bedrijf vastlegt. 

Wij begrijpen dat sommige bedrijven groots denken. Daarom bieden wij hogere hoeveelheden groeipapier drukwerk aan, zelfs tot 2 miljoen stuks! Of je nu een grootschalige marketingcampagne plant, groots wilt uitpakken op een evenement, of gewoon een grote voorraad voor toekomstig gebruik wilt, wij hebben de capaciteit om aan jouw vraag te voldoen. Bestelproces en levering

Het bestellen van groeipapier drukwerk gaat bij ons eenvoudig en snel. Plaats jouw bestelling via onze website door het gewenste ontwerp, de keuze in zaadjes en de hoeveelheid door te geven. Als je al een ontwerp hebt, kan je dit uploaden. Heb je een offerte op maat nodig, of hulp bij het ontwerp, neem dan contact met ons op

Wij accepteren diverse betaalmethoden, waaronder iDeal, creditcard en PayPal. Na ontvangst van jouw betaling starten wij direct met de productie van de visitekaartjes. Onze standaard levertijd is ca. 5 werkdagen. Voor spoedbestellingen bieden wij een spoedservice aan, waarbij jouw visitekaartjes binnen 3 werkdagen worden geleverd. 

Jouw bestelling wordt verzonden via PostNL, met een track & trace-code voor het volgen van jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk veilig en goed verpakt wordt, zodat het in perfecte staat bij je aankomt. 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze klantenservice staat paraat om je te assisteren. 


Bestel vandaag nog!

Kies voor duurzaam ondernemen en maak indruk met groeipapier drukwerk. Neem contact op met Growingpaper en ontdek de mogelijkheden voor jouw zakelijke behoeften. Samen kunnen we groeien, bloeien en een positieve impact hebben op onze planeet. 

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp