Ontdek de magie van de feestdagen op een duurzame en creatieve manier! Bij Growingpaper bieden we je verschillende manieren om je eigen kerstkaarten op groeipapier te ontwerpen en te personaliseren. Laat je groeten bloeien en deel vreugde met een persoonlijk tintje dat blijft groeien. Maak vandaag nog je onvergetelijke duurzame kerstkaarten van groeipapier!

Maak je eigen ontwerp

Maak je eigen ontwerp

Maak unieke duurzame kerstkaarten zoals jij dat wilt - maak je eigen ontwerp en druk het af op een kaart van groeipapier. Maak snel en gemakkelijk feestelijke groeten op maat. Deel vreugde met een persoonlijk tintje!

Personaliseer met je logo

Personaliseer met je logo

Personaliseer eenvoudig zakelijke kerstkaarten. Voeg je logo, tekst en naam toe - vooraf ingestelde ontwerpen voor een professionele touch. Maak snel en gemakkelijk persoonlijke kerstwensen. Druk je zakelijke waardering uit!

Speciale Vormen

Speciale Vormen

Maak unieke kerstkaarten op zaadpapier in speciale formaten zoals dennenboom- of hartvormen. Personaliseer met je eigen ontwerp en geef niet alleen groeten, maar ook bloeiende herinneringen. Ontdek nu de mogelijkheid om feestvreugde op een duurzame manier te delen!

Ontdek onze unieke collectie
Kant-en-klare Kerstkaarten

Kant-en-klare Kerstkaarten

Ontdek onze selectie kerstkaarten van zaadpapier die te koop zijn. Geselecteerde ontwerpen en duurzaamheid in één. Koop feestelijke sets van 4 in A6-formaat en verspreid vreugde met bloeiende groeten. Kies unieke kaarten voor deze feestdagen!

Wat maakt Growingpaper Duurzame Kerstkaarten speciaal?

Duurzaamheid door en door:

Al onze kerstkaarten worden gedrukt op 100% biologisch afbreekbaar groeipapier. Verkrijgbaar in 80 gr, 250gr of nieuw: 150 grams. Dit groeipapier bevat zaadjes van bloemen, kruiden of groenten. Na ontvangst van je warme kerstgroet, kan het papier worden geplant om prachtig tot bloei te komen.

Bestel online: The gift that keeps on giving!

Snelle levering:

Gebruik onze snelle levering binnen 4-6 dagen. Heb je haast? Geen probleem! Neem contact met ons op. Kies voor spoed voor een levering in maximaal 3 werkdagen.

Bestel op tijd voor de feestdagen
Kaarten uiterlijk op 14 december besteld ontvang je nog voor de kerst!

Scherp geprijsd

We bieden niet alleen topkwaliteit, maar ook de scherpste prijzen voor groeipapier. Omdat wij begrijpen dat prijs belangrijk is, zorgen wij ervoor dat onze duurzame kerstkaarten betaalbaar zijn voor iedereen.

Voor bedrijven – Eenvoudig en efficiënt:

Speciaal voor bedrijven bieden wij standaard ontwerpen waarbij je eenvoudig je logo en boodschap kunt uploaden. Laat ons de kaarten direct naar het adres van je klanten sturen – minder gedoe, meer indruk. Neem contact met ons op voor grotere bestellingen en gepersonaliseerde opties.

Bestel direct je Duurzame Kerskaart met eigen Logo

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp