Geef met groeipapier een duurzaam tintje aan je evenement! Hieronder vind je een overzicht van onze populairste producten voor evenementen. Na afloop kunnen bezoekers deze producten meenemen en in de grond planten waardoor ze nog lang over het evenement zullen denken.

Keycords

Keycords

Personaliseer keycords voor je evenement met bijvoorbeeld je logo, slogan, of de naam van het evenement. Keycords worden vooral gebruikt voor identificatie, toeganscontrole, en branding. 

Naamkaartjes

Naamkaartjes

Laat bezoekers zich speciaal en gewaardeerd voelen met persoonlijke naamkaartjes. Gebruik naamkaartjes van groeipapier om bezoekers naar hun zitplaats te wijzen of om zich te laten herkennen door anderen. 

Polsbandjes

Polsbandjes

Bezoekers zijn een essentiëel onderdeel van elk evenement, laat dit zien met polsbandjes van groeipapier! Polsbandjes worden vaak gebruikt voor toeganscontrole, identificatie, leeftijdsverificatie, groepsindeling, of promotie. 

Flyers

Flyers

Geef je eigen ontwerp aan flyers voor je evenement! Flyers worden vaak gebruikt om bezoekers te informeren over het evenement, het programma, en de sponsors. 

Menukaart

Menukaart

Informeer je gasten op een speciale manier over de beschikbare gerechten en dranken. Gebruik menukaarten om te informeren over het eten en drinken of eventuele dieetbeperkingen, en verbeter hun eetervaring.

 

Uitnodigingen

Uitnodigingen

Nodig potentiële bezoekers uit om je evenement te bezoeken! Maak je uitnodigingen van groeipapier en maak de eerste indruk voor je evenement extra speciaal. 

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Deel je zakelijke contacten op een duurzame manier! Gebruik groeipapier visitekaartjes om unieke netwerkmogelijkheden te creëren. 

Groeipapier is een papiersoort waarbij zaden tussen de papiervezels worden verwerkt. Dit soort papier wordt meestal gemaakt van gerecycled papier en de gebruikte zaden variëren van bloemzaden tot groente- of fruitzaden.

Het idee achter groeipapier is dat het, nadat het voor zijn oorspronkelijke doel is gebruikt, in de grond kan worden geplant waar de zaden in het papier kunnen ontkiemen en uitgroeien tot planten. Dit maakt groeipapier een duurzame en milieuvriendelijke optie, omdat het kan worden gebruikt waarvoor het bedoeld is en vervolgens kan worden hergebruikt om planten te laten groeien.

Groeipapier kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals wenskaarten, huwelijksuitnodigingen, verpakkingsmateriaal en promotieartikelen. Het is ook een populaire optie voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar duurzame en unieke manieren om hun merk te promoten.

Lees meer over de duurzame en sociale herkomst van ons groeipapier.

We bieden groeipapier aan in twee verschillende diktes: 250 g/m² en 80 g/m².

Het 80 g/m² groeipapier is een lichtere versie, vergelijkbaar met normaal printerpapier. Het is ideaal voor toepassingen zoals folders, postkaarten en ander drukwerk waarvoor een dunner papier geschikt is.

Het 250 g/m² groeipapier is een zwaardere variant, vergelijkbaar met karton. Het is ideaal voor toepassingen waar een steviger papier nodig is, zoals visitekaartjes, uitnodigingen of productverpakkingen.

Beide varianten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn voorzien van zaden, waardoor ze milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Daarnaast zijn beide varianten verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Je vindt al onze formaten hier.

We bieden groeipapier in verschillende vormen en formaten om aan je specifieke eisen te voldoen. Onze opties omvatten:

  • DIN formaten: A3, A4, A5, A6, A7
  • Vouwkaarten
  • Visitekaartjes
  • Flyers/folders
  • Vierkante formaten
  • Speciale formaten: We bieden ook unieke vormen zoals harten, cirkels en dennenbomen, evenals andere aangepaste vormen.
  • Formaten op maat: Als je een specifiek formaat of een specifieke vorm in gedachten hebt, kunnen we samen met jou een op maat gemaakt groeipapier maken dat aan jouw eisen voldoet.

Welk formaat je ook kiest, al ons groeipapier is gemaakt van gerecycled materiaal en is voorzien van zaadjes, waardoor het een milieuvriendelijke en duurzame keuze is voor je volgende project.

Bij groeipapier worden zaden gebruikt in het papierproductieproces. De zaden worden onder andere geselecteerd op hun vermogen om snel en gemakkelijk te ontkiemen en ze worden tijdens het productieproces in de vezels van het papier ingebed.

Wanneer je je groeipapier ontvangt en het in de grond plant en water geeft, begint het papier te ontbinden en kunnen de ingesloten zaden ontkiemen en uitgroeien tot planten. Het papier werkt als een natuurlijke meststof en levert voedingsstoffen aan de ontkiemende zaden terwijl ze ontkiemen. Alle informatie over het planten van ons papier vind je hier.

Het soort plant dat uit het groeipapier groeit, hangt af van de zaden die tijdens de productie in het papier zijn ingebed. Groeipapier kan worden gemaakt met verschillende soorten zaden, zoals wilde bloemen, kruiden of groenten, zodat je het soort plant kunt kiezen dat het beste bij je wensen past.

Groeipapier is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele papierproducten, omdat het kan worden gebruikt waarvoor het bedoeld is en vervolgens kan uitgroeien tot prachtige planten.