Flyers bedrukken op Groeipapier:
Maak een duurzame indruk

Met flyers op groeipapier laat je een duurzame en originele indruk achter. 

  • Diverse formaten mogelijk 
  • 80, 150, of 250 grams groeipapier 
  • Natuurlijke uitstraling 
  • Biologisch afbreekbaar 
  • 100% gerecycled papier 
  • Milieuvriendelijke inkten 

We printen in Nederland op speciale printers waardoor de zaadjes niet geplet worden. Lees meer over de sociale herkomst en duurzame eigenschappen van ons papier.

 Waarom flyers laten drukken op groeipapier?

Het laten drukken van flyers op groeipapier biedt een unieke en milieubewuste benadering van promotiemateriaal. In plaats van een tijdelijke boodschap te verspreiden, creëer je met groeipapier-flyers een langdurige impact. Gemaakt van gerecycled papier met ingebedde zaden, kunnen ontvangers na gebruik de flyers planten en prachtige bloemen, kruiden of groenten zien groeien. Deze duurzame aanpak is niet alleen een positieve indruk op het milieu, maar dient ook als een gedenkwaardig en interactief marketinginstrument. 

Bovendien bieden flyers op groeipapier een tastbare verbinding met milieubewuste waarden, waardoor bedrijven zich onderscheiden in hun streven naar duurzaamheid. Door de combinatie van informatieve inhoud met een praktische en groene toepassing, kunnen groeipapier-flyers een effectief middel zijn om zowel bewustwording als betrokkenheid te bevorderen, en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten bij de ontvanger. Eigenschappen flyers van groeipapier

Het kiezen voor flyers op groeipapier is niet alleen een bewuste stap naar duurzaamheid, maar ook een kans om een originele indruk achter te laten. Met diverse beschikbare formaten, variërend van 80, 150, en 250 grams groeipapier, bieden deze flyers niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar zijn ze ook biologisch afbreekbaar en gemaakt van 100% gerecycled papier. De gebruikte milieuvriendelijke inkten dragen bij aan een verantwoorde productie. Bovendien, met onze speciale printers in Nederland, blijven de ingebedde zaadjes intact. Hierdoor heb je zekerheid dat de boodschap eenmaal geplant ook daadwerkelijk tot groei en bloei komt! 


Ontwerpen flyers

Bij het ontwerpen van flyers op groeipapier is het van belang om doordacht te werk te gaan. Begin met het selecteren van een passend formaat en ontwerp een lay-out die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, rekening houdend met de natuurlijke textuur en kleureffecten van het groeipapier. Denk aan afbeeldingen en grafische elementen die de boodschap ondersteunen en kies kleuren die de natuurlijke uitstraling van het groeipapier aanvullen.  

Daarnaast is het goed om tekst en inhoud helder en beknopt te presenteren, waarbij de duurzaamheidsaspecten van het groeipapier extra worden benadrukt. Creëer je gewenste boodschap en link deze aan het duurzame karakter van ons groeipapier. Voeg instructies toe voor het planten van de flyer en maak ruimte voor een duidelijke instructie die ontvangers aanmoedigt om het papier na gebruik te planten.  
 
Wij adviseren je graag bij het ontwerp, neem gerust contact met ons op!Ontwerpsoftware voor flyers

Voor het ontwerpen van flyers op groeipapier zijn diverse software en tools beschikbaar. Populaire programma's zijn Adobe Illustrator en Photoshop, maar ook online tools zoals Canva bieden sjablonen die je naar eigen wens kunt aanpassen. Wij hebben voor de meeste formaten ook een eigen ontwerptool, waar iedereen mee kan werken. Net zo gemakkelijk! Vervolgens lever je het ontwerp aan bij Growingpaper en zorgen wij voor de rest.


Bestandsformaten 

Bij het aanleveren van het ontwerp is het van belang om het juiste bestandsformaat te gebruiken, veelal PDF. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp op elk apparaat consistent oogt. Alternatieven zijn .PNG- en .JPEG-bestanden. Zorg voor een hoge resolutie, zodat het ontwerp scherp wordt weergegeven bij het drukken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.
Bestelproces en levering

Het bestellen van visitekaartjes op groeipapier is bij ons eenvoudig en snel. Plaats je bestelling via onze website door het gewenste ontwerp, de keuze in zaadjes en de hoeveelheid door te geven. Als je al een ontwerp hebt, kun je dit uploaden. Wil je met onze ontwerptool visitekaartjes maken, dat kan ook zeer gemakkelijk!

Wij accepteren diverse betaalmethoden, waaronder iDeal, creditcard en PayPal. Bij een orderbedrag boven de €250 bieden wij ook betaling op factuur aan. Onze standaard levertijd is ca. 5 werkdagen. Voor spoedbestellingen bieden wij een spoedservice aan, waarbij je visitekaartjes binnen 3 werkdagen worden geleverd. 

Je bestelling wordt verzonden via DHL, met een track & trace-code voor het volgen van je bestelling. Wij zorgen ervoor dat je visitekaartjes veilig en goed verpakt worden, zodat ze in perfecte staat bij  je aankomen. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen!


Klantenservice

Stijn Stijn
 
Maud Maud
 
Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

info@growingpaper.nl

+31735432986

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp