Met onze gepersonaliseerde kaarten van groeipapier en voeg je een duurzaam tintje toe aan je boodschap. Maak indruk op je ontvangers door bij te dragen aan een duurzamere planeet!

Gepersonaliseerde Groeipapier Kaarten

Wil je je drukwerk naar een hoger niveau tillen met een persoonlijk tintje? Zoek niet verder! Bij Growingpaper kun je terecht voor gepersonaliseerd bedrukken van groeipapier kaarten, waardoor je jouw boodschap op een unieke en gedenkwaardige manier kunt overbrengen. Lees verder voor meer informatie over onze gepersonaliseerde opties en prijzen. 

Wat kan gepersonaliseerd worden?

Bij ons kun je kiezen uit verschillende personalisatie-opties, waaronder het toevoegen van namen, groeten, teksten of logo's op de voorkant of achterkant van je kaarten. Of je nu een persoonlijke boodschap wilt toevoegen aan je bedrijfsuitnodigingen, polsbandjes, naamkaartjes, bruiloftskaarten of bedankkaartjes, wij staan voor je klaar om jouw ontwerp tot leven te brengen! 

Uitnodiging

Uitnodiging

Bestel nu

Tafelkaarten bruiloft

Bedankkaarten bruiloft

Blanco

Naamkaartjes

Naamkaartjes

Bestel nu
Uitnodiging

Uitnodiging

Bestel nu
Visitekaartje

Visitekaartje

Bestel nu

Blanco

Hoe werkt het personaliseren van groeipapier drukwerk? 

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het personaliseren van groeipapier producten. Natuurlijk helpen we je heel graag bij je bestelling! Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt. 

De personalisatiekosten bedragen €60 per 1000 personalisaties. Om een voorbeeld te geven: stel, je hebt 500 kaarten en wilt elk met een andere naam laten bedrukken. In dit geval zijn de totale personalisatiekosten €60. Bij meer dan 1000 personalisaties worden extra kosten in rekening gebracht. Voor elke extra 1000 personalisaties wordt €60 toegevoegd aan de totale kosten. 

Houd er rekening mee dat alléén enkelzijdige personalisatie van toepassing is. Dit betekent dat slechts één kant van de kaart kan worden gepersonaliseerd, wat met name relevant is voor vouwkaarten. 

Om ervoor te zorgen dat jouw personalisatie nauwkeurig wordt uitgevoerd, dienen alle gegevens voor personalisatie te worden verzameld in Excel. Hierbij kun je het gewenste lettertype, lettergrootte en kleur aangeven. 

Het is belangrijk om te onthouden dat per personalisatie slechts één ontwerp mogelijk is. Daarnaast mag het ontwerp geen uitsnedes hebben en mag het niet tot aan de snijlijn reiken. 

Waarom gepersonaliseerde kaarten?

Met onze gepersonaliseerde groeipapier kaarten kun je een blijvende indruk achterlaten op je ontvangers. Of het nu gaat om zakelijke relaties, vrienden of familie, een persoonlijk tintje toevoegen aan je kaarten laat zien dat je om hen geeft en aandacht besteedt aan de details. Bovendien draagt het gebruik van groeipapier bij aan een duurzamere planeet, waardoor je niet alleen een boodschap van zorg en waardering overbrengt, maar ook een positieve impact hebt op het milieu. 

Bestel nu groeikaarten met gepersonaliseerde opties! 

Klaar om je kaarten te transformeren in iets speciaals? Bestel vandaag nog je gepersonaliseerde groeipapier producten en laat ons je helpen om je boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen. Met onze professionele service en hoogwaardige resultaten zorgen we ervoor dat jouw kaarten een blijvende indruk achterlaten. Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp