Ben je op zoek naar een speciaal geschenk dat niet alleen een boodschap overbrengt, maar ook groeit en bloeit? Ontdek dan de magie van Growingpaper groeikaarten - de perfecte combinatie van emotie, duurzaamheid en een groene gedachte. 


Ontdek de kracht van een Groeipapier kaart

Bij Growingpaper geloven we in het vieren van speciale momenten op een unieke en milieuvriendelijke manier. Onze groeipapieren kaarten zijn met liefde ontworpen en met zorg vervaardigd om een blijvende indruk achter te laten.

 


Onze collectie

Onze groeipapieren kaarten zijn met liefde ontworpen en met zorg vervaardigd om een blijvende indruk achter te laten

Nu kijken

Waarom Growingpaper Groeikaarten?

Onze kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier en worden voorzien van allerlei soorten zaden, zoals bloemen, groenten en kruiden. Wanneer de kaart wordt geplant, groeien deze zaden uit tot prachtig groen, waardoor je boodschap blijft bloeien. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon om 'dank je wel' te zeggen, onze groeikaarten bieden een unieke manier om je gevoelens over te brengen. Onze producten zijn volledig biologisch afbreekbaar en helpen de biodiversiteit te bevorderen. Met Groeikaarten draag je bij aan een groenere planeet.


Ontdek onze collectie Growingpaper Groeikaarten

Van kleurrijke verjaardagskaarten tot elegante trouwuitnodigingen, onze collectie groeipapieren kaarten heeft voor elk moment iets speciaals te bieden. Bekijk onze producten en vind de perfecte kaart voor jouw gelegenheid


Óf creëer je eigen unieke Groeikaart door zelf te ontwerpen!

Wij geloven in het vieren van individualiteit en creativiteit. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen groeikaart te ontwerpen, helemaal afgestemd op jouw stijl en boodschap. Geef een boodschap die echt vanuit het hart komt door je eigen ontwerp te maken, speciaal voor de personen die je wilt verrassen. Ontvangers zullen de moeite en zorg die je in het ontwerp hebt gestoken waarderen, en de bloemen die uit de kaart groeien zullen hen keer op keer herinneren aan de speciale band die jullie delen. Maak van jouw groeipapier kaart een echt meesterwerk door hem zelf te ontwerpen. Begin vandaag nog en laat je creativiteit bloeien!


Hoe werkt het?

Kies je groeipapier kaart: Selecteer uit een scala aan groeikaart papierformaten, illustraties en lettertypes om een ontwerp te creëren dat perfect past bij de gelegenheid. Voeg je eigen tekst, afbeeldingen en speciale boodschappen toe om je kaart echt uniek te maken. Of maak geheel je eigen ontwerp en upload deze via onze ontwerptool.

Kies uit een selectie van zaden van wilde bloemen om toe te voegen aan je kaart. Of het nu gaat om bloemen, groenten als wortel en sla, vergeet-me-nietjes, kruiden of klaprozen, je kunt de zaden kiezen die het beste passen bij de ontvanger. 

Ontwerp je groeikaart

Geef een boodschap die echt vanuit het hart komt door je eigen ontwerp te maken

Nu ontwerpen

Preview en bestel je Groeikaart

Bekijk een voorbeeld van je ontwerp en als alles perfect is, plaats dan je bestelling. Ons team gaat direct aan de slag om jouw gepersonaliseerde groeipapier kaart te produceren.


Bestel jouw Growingpaper Groeikaart vandaag nog!

Maak een blijvende indruk en laat je boodschap bloeien met Growingpaper Groeikaart. Bestel vandaag nog en ervaar de magie van groeipapier kaarten. Laat je boodschap bloeien met Growingpaper Groeikaart - De kracht van groei en bloei in elke kaart. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze klantenservice staat paraat om je te assisteren.

Gratis sample

Wil je de look & feel ervaren van ons groeipapier?

Bestel nu