Bekijk onze unieke wenskaarten op groeipapier! Bijzonder leuk om geven en te ontvangen! Elke groeikaart is zorgvuldig ontworpen door onze eigen Growingpaper designer. Van speelse motieven tot delicate illustraties voor elk moment. Voor een verjaardag, geboorte, trouwerij of kan iemand wel een hart onder de riem gebruiken? Onze collectie is geschikt voor diverse smaken en gelegenheden.

Wil je een positieve impact maken? Onze groeikaarten zijn kenmerkend voor duurzaamheid en innovatie, waardoor ze een perfecte keuze zijn als je eco-bewustwording hoog in het vaandel hebt staan.

Onze groeikaarten collecties

Groeikaarten collecties

Bekijk onze zorgvuldig ontwerpen voor groeikaarten, elk met zorg bedacht door onze eigen Growingpaper designers.

Ontdek alle

Groeikaarten gemaakt van papier met zaadjes

Groeikaarten zijn een heerlijke combinatie van kunst en duurzaamheid, gemaakt van biologisch afbreekbaar papier met zaden erin verwerkt. Zodra de boodschap is overgebracht, kan het groeipapier in de grond worden geplant om levendige bloemen, gezonde groenten of heerlijke kruiden te laten groeien en een blijvende herinnering achter te laten. Ons unieke assortiment kaarten van zaadpapier is door onszelf ontworpen. Daarnaast zijn ze geschikt om te personaliseren voor zakelijk drukwerk of persoonlijke kaarten.Voordelen van groeikaarten

  • Onze kaarten gemaakt van groeipapier zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare materialen, waardoor de impact op het milieu minimaal is.
  • Dankzij het plantbare ontwerp kunnen ontvangers nog lang nagenieten van prachtige bloemen, verse groenten of kruiden.
  • Elke kaart is een unieke uiting van creativiteit en zorg, perfect om een persoonlijk tintje aan elke boodschap te geven.

Bestel onze collectie groeikaarten

Heb je vragen of interesse in het plaatsen van een bestelling? We horen graag van je! Vul het onderstaande formulier in en een van onze enthousiaste teamleden neemt zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook rechtstreeks per telefoon of e-mail bereiken.

Klantenservice

Stijn Stijn
 
Maud Maud
 
Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

info@growingpaper.nl

+31735432986

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp