Op een duurzame manier je klanten aanspreken? Een uniek relatiegeschenk sturen? Dat kan met groeipapier! Van duurzame branding en marketing zoals flyers, kaarten en uitnodigingen tot productlabels, visitekaartjes en persoonlijke mailings. Met groeipapier zorg je voor een uniek contactmoment met je klant zonder dat dit afval oplevert. En als de zaadjes ontkiemen en gaan bloeien zullen ze nog vaak met een goed gevoel aan jouw merk denken. 

A6 groeipapier

A6 groeipapier

Meest gekozen formaat voor zowel zakelijk drukwerk als voor geboortekaartjes, trouwkaarten, wenskaarten en kerstkaarten. Dit is het formaat van een standaard wenskaart en past in een standaard envelop. 

Growingpaper: Vanaf € 0,94 voor 100 stuks en € 0,28 voor 1.000 stuks. 

Growingcard: Vanaf € 1,88 voor 100 stuks en € 0,56 voor 1.000 stuks.

Ontwerp en bestel
A5 groeipapier

A5 groeipapier

Net een tikkie groter dan een standaard wenskaart is de A5. Daarmee is het een veelgekozen formaat voor promoties, zakelijke kerstkaarten of nieuwjaarswensen. 

Growingpaper: Vanaf € 1,41 voor 100 stuks en € 0,42 voor 1.000 stuks. 

Growingcard: Vanaf € 2,28 voor 100 stuks en € 0,84 voor 1.000 stuks.

Ontwerp en bestel
Folder bedrukken

Folder bedrukken

Deze gevouwen kaart heeft een luxe uitstraling. Met een print op de voorkant en tekst aan de binnenkant. Maak een A6 folder (A5 naar A6) of een A5 folder (A4 naar A5). Liggend of staand, alle opties zijn mogelijk. 

Let op! Dubbelzijdig printen alleen mogelijk bij growingcard (250 grams). 

Bestel
Flyers bedrukken

Flyers bedrukken

Flyers of boekenleggers van groeipapier bedrukken we in diverse formaten (S, M, L of XL). 

Dubbelzijdig bedrukken kan op growingcard (250 grams). Growingpaper (80 grams) kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken omdat het ontwerp anders doorschijnt.

Bestel
Visitekaartjes bedrukken

Visitekaartjes bedrukken

Verras je klanten met een uniek visitekaartje van groeipapier. Onmisbaar voor elke duurzame ondernemer. Het is een leuke gespreksstarter en zeg nou zelf, wie bewaart ze tegenwoordig nog? Nadat je relatie je heeft toegevoegd op LinkedIn beland het kaartje niet bij het afval maar in de tuin. De bloemen zullen een blijvende positieve herinnering achterlaten aan jouw bedrijf.

Bestel al vanaf 30 stuks (€ 1,46) of vanaf 100 stuks (€ 1,32).

Bestel
Groeipapier vormen

Groeipapier vormen

Een duurzame flyer voor op een beurs? Een milieuvriendelijke give-away? Een bloeipapier onderzetter? Wij stansen het groeipapier in allerlei vormen. Een rondje, hartje of vierkantje bestel je eenvoudig online. Zoek je een andere vorm dan maken we graag een offerte op maat. Dit is mogelijk vanaf 1.000 stuks.

Bestel

Groeipapier, of ook wel bloeipapier of zaadpapier, laat je woorden ontkiemen. Op dit duurzame papier met bloemzaadjes laat je eenvoudig je marketingboodschap, mailing, visitekaartje of geboortekaartje bedrukken. De ontvanger plant het kaartje vervolgens in de tuin en je boodschap komt letterlijk tot bloei. Ideaal voor een relatiegeschenk of unieke promotie en reclameboodschap.

Lees meer over de duurzame en sociale herkomst van ons groeipapier.

Growingcard (250 grams)

Growingcard voelt als een stevige kaart en wordt in Zuid-Afrika met veel liefde en passie gemaakt. Het biologisch afbreekbare papier heeft een prachtige natuurlijke, matte uitstraling. Het is gemaakt van 100% gerecycled papier dat met de hand opnieuw tot een ‘pap van papier met zaden’ wordt verwerkt. Hier zijn geen chemicaliën aan toegevoegd, alleen water. Onze leverancier is een sociale onderneming die een vaste baan, leefbaar loon en training biedt aan meer dan 30 mensen in de lokale gemeenschap.

Growingpaper (80 grams)

Het originele Nederlandse growingpaper voelt als briefpapier. Dit biologisch afbreekbare papier heeft duidelijk zichtbare zaden die het papier een natuurlijke structuur geven. Het is gemaakt van twee dunne lagen papier die zijn gelijmd met aardappelzetmeel met daartussen de zaden. Dit papier is wat dunner dan de growingcard met als voordeel dat de zaadjes snel ontkiemen.

Lees meer over de duurzame en sociale herkomst van ons groeipapier.

Je eigen ontwerp kun je op diverse formaten groeipapier laten bedrukken vanaf 30 stuks. Meest gekozen formaten zijn A6, A5, of een folder (gevouwen A5 naar A6).

Daarnaast bedrukken we ook: A4, folder van A4 naar A5, A7, visitekaartje en diverse flyer- of boekenlegger formaten.

Growingcard is dubbelzijdig te bedrukken, growingpaper alleen enkelzijdig.

Unieke vormen zoals rondjes, hartjes en vierkantjes bedrukken we met jouw eigen logo of ontwerp. Zoek je een andere vorm? Dan helpen we je graag verder vanaf 1.000 stuks. Vraag een offerte op maat aan.

Voor de 250 grams growingcard hebben we een bijen/vlindermix van veldbloemen, vergeet-me-niet zaadjes en een mix van basilicum en tomaat.

Voor het 80 grams growingpaper hebben we een bijen/vlindermix van veldbloemen, klaproos (papaver), een slamix, vergeet-me-niet en wortel.

De bijen/vlindermix bevat bloemzaadjes die veel stuifmeel produceren en daarom de bijen en vlinders zullen aantrekken in je tuin. Goed voor de biodiversiteit!

Zie hier hoe je het groeipapier het beste kunt planten.

Je kunt al vanaf 30 stuks je eigen ontwerp laten printen. Maar heb je een grote order? Geen probleem! Wij hebben een grote printshop in Nederland en een netwerk van Growing Friends in het buitenland waardoor we orders van boven de 20.000 stuks gemakkelijk kunnen verzorgen. Plaats je order en we overleggen bij grote aantallen graag over een passende levertijd.

Growingpaper zit vol met hobbelige zaden en growingcard is ook nog eens handgeschept papier. Dit unieke papier bedrukken vraagt daarom om een speciale aanpak! De inkt die we gebruiken is biologisch afbreekbaar en onze printers zorgen ervoor dat de zaadjes niet te heet worden of niet geplet worden. Je kunt het groeipapier dus met een gerust hart in de grond stoppen en de zaadjes komen ook daadwerkelijk uit. Op voorwaarde dat je het kaartje goed plant en goed verzorgt natuurlijk (check deze ultieme tips!).

Groeipapier bedrukken

Maak je ontwerp in de online design tool en wij bedrukken het met biologisch afbreekbare inkt op diverse formaten groeipapier.

Design tool Bestel groeipapier