Hoe we printen

Wij printen graag voor u

Grote of kleine(re) printopdrachten: wij zijn er helemaal op ingesteld. Of het nu om 25 uitnodigingen voor een feestje of om 10.000 flyers voor een beurs gaat. U heeft de keuze uit de formaten A6, A5, A4 en de gevouwen variant van A5 en A6.

We werken met speciaal ontwikkelde printers en watergedragen inkten, zonder toxische kleur- en oplosmiddelen. We hanteren graag het principe 'meer is minder': minder inkt geeft ruimte voor ons mooie papier. In onze printshop werken vakmensen met liefde voor mooi werk en liefde voor duurzaamheid.

Zelf printen

Groeipapier is in kleine aantallen prima zelf te printen, maar lang niet alle printers zijn geschikt voor ons papier. Alleen inktjetprinters kunnen ons papier verwerken.
De volgende printers vallen dus af: laserprinters (de zaden in groeipapier houden niet van hitte (de toner brandt in het papier)), offsetprinters (de harde walsen pletten de zaden. De inkten zijn op oliebasis en bovendien niet milieuvriendelijk), digitale offset (het papier dat nodig is voor deze printers, heeft een chemische coating. Ook de inkten zijn niet milieuvriendelijk), zeefdrukken (de zeef moet worden weggegooid na gebruik en is dus niet milieuvriendelijk).

Wilt u verzekerd zijn van het beste printresultaat, dan raden we u aan door ons te laten printen. In onze printshop werken vakmensen en bovendien werken we met milieuvriendelijke inkt op speciaal ontwikkelde printers. Kwaliteit gegarandeerd.