Growing People, een goed verhaal

Bij Growingpaper zorgen we er graag voor dat het verhaal rond is. Dat het van alle kanten klopt. Uw verhaal, maar ook óns verhaal. Zo zijn wij niet voor niks gevestigd in een ‘groene kantoortuin’: een kantoor dat in alle opzichten ons gedachtegoed ademt.

Ook de mensen die wij om ons heen verzamelen, maken deel uit van ons verhaal. Growing People die net als wij met een ‘open hart’ durven te werken. Samen bouwen we een community van mensen met dezelfde passie voor een eerlijk en duurzaam product. Charlotte de bloeiende kracht voor onze klanten, Kamini is van ons buurbedrijf Netstich en zorgt voor de nodige helpende handjes, Bart en Truong van Wolfmeister zijn de web ontwikkelaars, Reem Groot natuurlijk sterk in fotografie, Jan en Fithawi zorgen voor alle printshop werkzaamheden, Ton en Geert denkers en doeners voor 'door groeiende' ontwikkeling, Eddie van Dijk meester in illustraties.

Het verhaal achter Growingpaper

Growingpaper is ontstaan vanuit een duurzame gedachte. Hoe ziet onze toekomst eruit en wat kunnen wij daaraan bijdragen? Niet alleen de ‘groene’ betekenis van duurzaam vinden wij belangrijk. Ook de letterlijke definitie, ‘gemaakt om lang te bestaan’, speelt voor ons een rol. Want om iets blijvends te maken, moeten we goed omgaan met onze bronnen: van papier tot de mensen die het maken. We kozen voor productie van Growingpaper 70 grams in Nederland. Growingcards komt uit  Zuid-Afrika het is ons dikkere papier soort van 250 gram, wij creeren daarmee werk voor kansarme die met plezier werken en een eerlijk salaris ontvangen. Onze milieu vriendelijke inkten brengen geen schade toe aan het ecosysteem. We hebben onze eigen groente- en bloementuintjes , om zelf de kwaliteit van ons papier blijvend te testen. Ons concept is gebaseerd om zover mogelijk cradle-to-cradle te kunnen ontwikkelen.

We groeien nog steeds !

Growingpaper en is in 10 jaar ontwikkeld tot een unieke papiersoort in Europa. Growingpaper is door ons geregistreerd en er wordt fulltime gewerkt aan verdere ontwikkeling van het papier en ons duurzame (print)proces. Met het gedachtegoed voor 'Growing people' breidt het concept zich verder uit tot een community van mensen met dezelfde passie voor een eerlijk en duurzaam prodiuct. Inmiddels is Growingpaper uitgegroeid naar lokale mensen in Belgie, Frankrijk, Italie, Griekenland en Tsjechie. Mensen die de klanten kennen en hun eigen taal spreken en ze werken met onze eigen green machines in lokale printshop. De groei is er voorlopig nog niet uit !

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.