10 oktober dag van de duurzaamheid: doe mee!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar als duurzaam bedrijf zijn wij er al volop mee bezig: de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober! Een dag waarop organisaties en bedrijven hun klanten duurzaam verrassen. De afgelopen jaren is de Dag van de Duurzaamheid uitgegroeid tot dé dag om te laten zien wat duurzaamheid is. Doet u mee?

Met een communicatie-uiting op groeipapier zorgt u op deze dag voor een duurzame boodschap naar uw klanten, medewerkers of partners. Of het nu gaat om een corporate folder, een flyer, magazine, boekenlegger, kaart of visitekaartje, groeipapier vormt dé perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Het versterkt uw duurzame boodschap en zorgt bovendien voor een verrassingseffect bij de ontvanger. Growingpaper laat uw woorden ontkiemen!

Weet u (nog) niet precies wat u wilt doen met de Dag van de Duurzaamheid? Wij denken graag met u mee! Op verschillende soorten groeipapier (van bijenmix tot vergeet-mij-nietjes of slamix) kunt u allerlei verschillende verhalen kwijt. Deel uw ideeën, dan bekijken we samen hoe we deze optimaal voor u kunnen realiseren!

Bekijk hier alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie!

`

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp