Het is lente! Het jaargetijde van groei en bloei… een jaargetijde dat dus perfect bij ons past! Voor iedereen die houdt van prachtige wilde bloemen en het gezoem van bijen, hebben wij bovendien een speciale bijenmix: groeipapier met een selectie van schitterende veldbloemen, die ook nog eens bijdragen aan het in stand houden en vergroten van de bijenpopulatie in Nederland. En dat is nodig, want de bijen in Nederland hebben het moeilijk. 

Met onze bijenmix geeft u uw communicatie een duurzaam tintje én u doet iets moois voor de bij. Laat uw bedrijfsboodschap floreren op bijenmix-groeipapier (kies voor de optie ‘veldbloemenmix’ of ‘growingcard rucola/basilicum’) en geef uw boodschap een echt lentegevoel mee. In grote of kleine oplage: alle beetjes helpen! Of, zoals Natuurmonumenten het treffend zegt: samen zetten we alles weer in bloei!

Klik hier voor uw boodschap in Bloei!

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.