Bezoek van het Brabants Dagblad!

De koffie stond klaar en wij hadden ons beste pak aan, want een tijdje geleden kregen wij bezoek van een journalist en fotograaf van het Brabants Dagblad. Journalist Domien van der Meijden schreef vervolgens een mooi artikel over ons bloeiende bedrijfsverhaal. En daar zijn we blij mee en trots op!

In het artikel vertelt hij onder andere over de oorsprong van ons bedrijf, onze (internationale) groei en onze werkwijze. Vooral die laatste komt uitgebreid aan bod. Van onze papierproductie in Zuid-Afrika tot onze Groene Kantoortuin, waarin we werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Maar ook ons streven om zoveel mogelijk cradle-to-cradle te werken, wordt genoemd. Kortom: het is een artikel geworden dat ons bedrijf van vele verschillende kanten belicht. En dat vinden wij natuurlijk erg mooi. Domien, als je nog eens langs wilt komen…: je bent van harte welkom!

 

Lees het hele artikel hier.

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.