Het gaat niet goed met de insecten. De uitslag van een Duits insectenonderzoek, dat vorige week naar buiten kwam, is bij natuuroganisaties zelfs als een bom ingeslagen. Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat in bijna 70 Duitse natuurgebieden het merendeel van de insecten (maar liefst 75%!) de afgelopen 30 jaar is verdwenen. Ecologen van de Radboud Universiteit in Nijmegen verwachten eenzelfde ontwikkeling in de Nederlandse populatie. Volgens natuurorganisaties moet snel wat gebeuren.
Wij hebben alvast een eerste spreekwoordelijke pleister tegen het bloeden: help de natuur een A4'tje! Leg onze vellen met veldbloemenmix in de aarde en er komen geurige en kleurige bloemen uit waar insecten dol op zijn. Eén vel, of honderd: hou je niet in! De insecten en onze natuur zijn je er dankbaar voor.

Ja! Ik help de natuur een A4'tje!

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.