Het eind van het jaar komt in zicht! En dat betekent dat u ongetwijfeld een mooie kerst- of eindejaarsboodschap wilt delen met uw relaties en medewerkers. Versterk uw boodschap en laat uw woorden bloeien: kies voor een uiting op groeipapier!
 

Bij Growingpaper dromen we dit jaar van een groene kerst. Het is namelijk onze missie om de wereld een beetje duurzamer en socialer te maken. Een missie die we graag uitdragen! Daarom streven we er voortdurend naar om ons gehele productieproces nóg milieuvriendelijker te maken: van biologische zaden tot zo min mogelijk transportbewegingen. Kiest u voor een kerst- of nieuwjaarswens op groeipapier, dan kiest u dus voor het uitdragen van een duurzame, toekomstgerichte boodschap. Bovendien zorgt u met groeipapier voor een mooi verrassingseffect bij de ontvangers van uw kerstwens. Doe mee en breng uw woorden letterlijk en figuurlijk tot bloei!

Bekijk hier de vele mogelijkheden om uw eigen wens op groeipapier te laten drukken. Hulp of advies nodig? Neem contact met ons op!

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.