Ze draait alweer een tijdje mee, maar toch stellen we haar graag nog even ‘officieel’ aan je voor: Monique. Sinds 1 maart van dit jaar versterkt ze ons team en bemant ze samen met Charlotte de klantenservice. Ze staat klanten te woord, verwerkt orders, maakt proefprintjes en geeft advies over allerlei aspecten van ons groeipapier.

Monique heeft een heleboel ervaring meegenomen. Voordat ze bij ons startte, heeft ze namelijk ook op andere internationale plekken de klantenservice en/of verkoop binnendienst gedaan. Opgeleid tot interieurstylist heeft ze een neus voor mooie ontwerpen en vindt ze het leuk om bezig te zijn met creatieve processen. Of, zoals ze het zelf zegt: “Ik hou van mooie dingen.”

Bij Monique draait alles om de klant: ze helpt graag, wil dat onze klanten happy zijn met hun bestelling, dat ze het contact met Growingpaper als prettig ervaren en dat ze met een mooi kaartje of andere communicatie-uiting ‘de deur uit lopen’. Wij zijn dan ook erg blij dat we Monique hebben mogen toevoegen aan onze community van ‘Growing People’!

Benieuwd wie er nog meer rondlopen in onze groene kantoortuin? Lees hier meer over ons team

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.