Van 10 t/m 18 maart is het weer Boekenweek. Overweegt u om hier met uw organisatie of bedrijf een leuke actie aan te hangen? Dan is een boekenlegger van Growingpaper super-toepasselijk! Met een boekenlegger van groeipapier geeft u een verrassend, duurzaam en bloeiend relatiegeschenk!

Wij bedrukken boekenleggers (en andere relatiegeschenken) naar uw eigen ontwerp. Op die manier vestigt u eenvoudig de aandacht van uw doelgroep op uw organisatie en creëert u extra attentiewaarde voor uw verhaal. Lever ons uw (bedrijfs)boodschap aan, en wij brengen deze tot bloei! Ieder ontwerp, logo of verhaal is mogelijk, zo lang het met de juiste specificaties aangeleverd wordt. Ons groeipapier wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkt, zodat u écht een duurzaam cadeau geeft. 

Advies nodig of direct bestellen? Neem contact met ons op of klik hier om meteen aan de slag te gaan.

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.