Bij Growingpaper denken we graag in onbegrensde mogelijkheden: bijvoorbeeld als het gaat om creatieve communicatie-uitingen of onze internationale afzetmarkt. Ook wat onze mensen betreft, denken we graag over grenzen. Zo hebben we Fithawi, oorspronkelijk afkomstig uit Eritrea, onlangs mogen toevoegen aan ons vaste team.

Fithawi is sinds vijf jaar in Nederland en werkt al sinds de zomer van 2018 bij ons. Voorheen was dat via het uitzendbureau, maar sinds afgelopen week heeft hij bij ons een (fulltime) contract. Fithawi draagt al sinds zijn komst onmiskenbaar zijn steentje bij. Zo is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van onze printopdrachten en zwaait hij dus de scepter in onze printruimte. 

Wij vinden het mooi om te zien hoe hij zich de afgelopen tijd heeft ontwikkeld bij Growingpaper en wij zijn dan ook blij dat hij nu ook ‘officieel’ behoort tot onze community van growing people. Wij hopen bovendien dat hij samen met ons en ons bedrijf wil blijven groeien!

Fithawi, van harte welkom en veel succes en plezier!

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.