10 oktober dag van de duurzaamheid: doe mee!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar als duurzaam bedrijf zijn wij er al volop mee bezig: de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober! Een dag waarop organisaties en bedrijven hun klanten duurzaam verrassen. De afgelopen jaren is de Dag van de Duurzaamheid uitgegroeid tot dé dag om te laten zien wat duurzaamheid is. Doe je mee?

Met een communicatie-uiting op groeipapier zorg je op deze dag voor een duurzame boodschap naar je klanten, medewerkers of partners. Of het nu gaat om een corporate folder, een flyer, magazine, boekenlegger, kaart of visitekaartje, groeipapier vormt dé perfecte basis voor jouw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Het versterkt je duurzame boodschap en zorgt bovendien voor een verrassingseffect bij de ontvanger. Growingpaper laat je woorden ontkiemen!

Weet je (nog) niet precies wat je wilt doen met de Dag van de Duurzaamheid? Wij denken graag met je mee! Op verschillende soorten groeipapier (van bijenmix tot vergeet-mij-nietjes of slamix) kun je allerlei verschillende verhalen kwijt. Deel jouw ideeën, dan bekijken we samen hoe we deze optimaal voor je kunnen realiseren!

Laat je inspireren, bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie!

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp