Binnenkort een beurs? Beng je boodschap tot leven met groeipapier!

Het beurzenseizoen gaat weer van start! Hét moment om klanten te ontmoeten, hen nieuwsgierig te maken, te informeren, te verbazen en te verleiden. Goede communicatie-uitingen, die prikkelen en verrassen, kunnen een grote rol spelen in de impact die de beurs voor jouw organisatie heeft. Zowel tijdens de beurs als achteraf. Een communicatie-uiting op groeipapier brengt je boodschap letterlijk en figuurlijk tot leven!  

Van een pakkende flyer tot verrassend visitekaartje: Growingpaper kan allerlei verschillende beurs-uitingen voor je realiseren. Daarmee draag je niet alleen een duurzame boodschap uit, maar creëer je ook een verrassingseffect bij de bezoekers van jouw stand. Want in de stapel visitekaartjes die de bezoekers van een beurs verzamelen, valt een visitekaartje op groeipapier ongetwijfeld meteen op. Wij denken graag met je mee over de manier waarop we jouw beursuitingen zo effectief mogelijk kunnen realiseren!

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Zie ons assortiment voor de vele mogelijkheden om je eigen ontwerp op groeipapier duurzaam te laten printen of neem contact met ons op! 

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp