Duurzame kerstkaart voor je klanten en medewerkers

De feestdagen staan weer bijna voor de deur! Genoeg reden om je klanten, relaties of medewerkers te laten weten dat je aan ze denkt! Met een verrassende kerstwens of nieuwsjaarwens op groeipapier doe je dat ook nog eens op een duurzame manier. Ideaal voor in een duurzaam kerstpakket of duurzaam relatiegeschenk. 

We hebben een aantal standaard kaartjes in onze shop. Maar hoe leuk is het om je eigen duurzame kerstkaart te maken met de online design tool. Met jullie eigen logo en een persoonlijke boodschap. Natuurlijk kunnen we ook de verzending voor je verzorgen met gepersonaliseerde enveloppen of de kaarten gepersonaliseerd printen. Neem contact op voor meer informatie! 

Wat is er zo leuk aan een kerstkaart van groeipapier?

In deze kaart zitten veldbloemzaadjes. Die kun je binnen in een potje planten, of in de lente in je tuin. De bijen en vlinders zijn dol op deze bloemen en meer bloemen in de tuin zijn goed voor de biodiversiteit. De kaarten worden met de hand gemaakt van 100% gerecycled papier. Wij printen de groeikaarten op speciale printers waardoor de zaadjes niet te warm worden of geplet worden en ze dus ook echt uitkomen. En om de kaart 100% biologisch afbreekbaar te maken is ook de inkt waarmee we de kaart bedrukken volledig biologisch afbreekbaar. Ben je op zoek naar duurzaam drukwerk? Wil je je zakelijke mailing deze feestdagen op een duurzame manier verzorgen? Dan ben je bij Growingpaper aan het juiste adres! Wij helpen je graag verder. 

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp