Groei en bloei in moeilijke tijden

Op dit moment bevinden we ons in Nederland en de rest van de wereld in zwaar weer. We ervaren angst, stress en onzekerheid, en komen voor uitdagingen te staan waarvan we misschien nooit verwacht hadden dat we er op een dag mee zouden moeten dealen. Tegelijkertijd zien we om ons heen volop groei en bloei. De lente is begonnen, met de eerste bloemen, groene blaadjes en knoppen aan de bomen. De lente trekt zich niets aan van het virus, en dat geeft hoop!

Uiteraard respecteren we ook bij Growingpaper de maatregelen van de overheid en werken we zoveel mogelijk vanuit huis. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat er veel mensen zijn die dat nu niet kunnen, en die onze samenleving draaiende houden. Mensen in de zorg, de levensmiddelen- en drinkwatervoorziening, politie, brandweer, de opvang, het onderwijs, de schoonmaak… ze zijn nu onmisbaar. Maar ook de mensen om ons heen, bij wie we nu niet op bezoek kunnen gaan, oudere en kwetsbare mensen, of gewoon die lieve vriend(in) die je nu niet kunt zien: laten we ze een hart onder de riem steken!

Met een mooie kaart op groeipapier breng je letterlijk groei en bloei in moeilijke tijden. En de lente in huis halen, wie wordt daar ondanks alles niet een beetje blij van? Stel je eigen kaart samen of kies één van onze standaard wenskaarten. Laten we met z’n allen, zeker in deze barre tijd, de wereld een beetje mooier maken!

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp