Nieuwe Growing Friend in Zwitserland

We zijn trots op onze nieuwe Growing Friend in Zwitserland. De afgelopen tijd hebben we samen met deze lokale partner hard gewerkt aan de opzet van hun Growingpaper locatie. Met een eigen lokale Duitse website, lokale klantenservice en printshop zijn ze klaar om Growingpaper in Zwitserland te laten groeien en bloeien. 

De locatie wordt vanuit Bern gerund door een enthousiast en ervaren team dat sociaal ondernemen erg belangrijk vindt. Ze zijn al een bekende speler in de duurzame kaartenmarkt in Zwitserland met hun bedrijf Hervorragend. Hun missie is om fair trade handgemaakte producten te verkopen. Dat sluit natuurlijk hartstikke goed aan bij de missie van Growingpaper en daarom was de samenwerking een aantal maanden geleden snel gelegd. Voor het printen van de groeipapier kaarten werken ze bovendien samen met een sociale werkplaats waar mensen met een beperking werken. Neem een kijkje: www.growingpaper.ch

Met de opening van deze locatie staat de teller al op 5 landen waar Growingpaper klanten én de natuur blij mag maken met groeipapierkaarten. En daar zijn we best een beetje trots op!

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp