Vacature alert! Wij zoeken een klantenservice en accountmanagement collega

Wil jij klanten blij maken met kaartjes met bloemzaadjes en werken in een jong en ambitieus team? 

Onze missie is een zero waste alternatief voor papier te bieden én bij te dragen aan meer biodiversiteit. Hoe meer mensen kiezen voor een kaartje van groeipapier hoe beter voor de bijen en vlinders! Dit bijzondere papier met bloemzaadjes plant je in de tuin waarna er bloemen uit groeien. We zoeken iemand die ons klantenserviceteam komt versterken en dat met accountmanagement combineert.  

Hoe ziet je dag eruit?

‘s Ochtends zit je inbox vol met nieuwe orders die je verwerkt. Voor een geboortekaartje maak je snel een proefprintje. Een bedrijf bestelt een mailing voor 10.000 klanten, je checkt met de printshop de productietijd en stemt met de klant de verwachtingen af. Of het ook in een ander formaat kan? Natuurlijk! Je maakt een goede prijs en de klant gaat akkoord. Dan gaat de telefoon: of je de klaprozen ook binnen in een potje kunt planten? Je geeft advies en verwijst de klant naar de juiste plek op de website.
‘s Middags ga je aan de slag met een grote offerteaanvraag. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden voor labels voor aan een spijkerbroek en komt tot een goed voorstel. Daarna bel je een offerte na om te vragen of alles duidelijk is. 

Je verantwoordelijkheden

 • Je verwerkt binnenkomende orders (bestanden opmaken, proefprintjes maken, klantcontact) en zorgt dat de printshop op tijd kan leveren.
 • Je beantwoordt vragen van klanten en lost uitdagingen en problemen op. Doel is echt blije klanten met een score van 4,9 uit 5.
 • Je beantwoordt offerteaanvragen en vertaalt ideeën naar commercieel interessante opdrachten.
 • Je onderhoudt contact met resellers.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een structurele aanpak voor accountmanagement. Je stelt concrete doelen op en werkt daar structureel naar toe.

Wat wij vragen

 • Goede Nederlandse taalvaardigheid in woord en schrift en aardige Engelse taalvaardigheid.
 • Proactief, klantgericht, communicatief, probleemoplossend, meedenkend.
 • Geen 9 tot 5 instelling. Soms is het druk, dan werken we langer, soms is het rustiger en kunnen we overuren compenseren.
 • Je houdt van aanpakken en bouwt mee aan het verbeteren en groeien van het concept. Je vindt het leuk om ook andere dingen op te pakken als daar ruimte voor is. 
 • Het is een pré als je basis ervaring hebt met Indesign en Adobe, of de bereidheid om je hierin te verdiepen.
 • Het is een pré als je klantenservice of accountmanagement ervaring hebt.

Wat wij bieden

 • Marktconform loon tussen de € 2.300,- en € 3.200,- en 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).
 • Pensioenregeling.
 • Een werkplek in de prachtige groene jungle met 50 planten waar je nauw samenwerkt met Charlotte en Anne (klantenservice) en Fithawy en Hein (printshop).
 • Gezamenlijke lunch op kantoor.
 • Een jong en ambitieus team.
 • Ruimte om jouw eigen ideeën in te brengen en uit te voeren.

Over Growingpaper

Wij laten de boodschap van onze klanten ontkiemen. We zijn al 8 jaar specialist in het printen van gepersonaliseerde kaartjes op een duurzame manier. Growingpaper Nederland richt zich naast de Nederlandse markt ook op een aantal andere Europese landen en werkt samen met Growingpaper Internationaal dat 5 Europese Growingpaper franchiselocaties managet. Als jong team zijn we gericht op verbetering en duurzame groei. Het is ons doel zoveel mogelijk zaadjes te planten in Nederland en we zoeken professionals die deze missie met ons delen.

Sollicitatieproces

We mikken op twee gesprekken waarbij het eerste gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Het tweede gesprek gaat de diepte in met een case.

Wil je solliciteren of heb je vragen? Leuk! E-mail Pim van Keimpema, conceptmanager: pim@growingpaper.com

Tijdlijn: stuur je cv en motivatiebrief voor 11 april, gesprekken beginnen vanaf 18 april, starten kan per direct.

Growingpaper biedt gelijke kansen in deze sollicitatieprocedure en aan alle medewerkers. We zetten ons in om iedereen een gelijke kans te geven, ongeacht afkomst, kleur, religie, gender, seksuele geaardheid, leeftijd of arbeids(on)geschiktheid. We keuren discriminatie en intimidatie op basis van deze eigenschappen af.

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp