Green Friday: 38 bomen gedoneerd

Wij zeggen nee tegen Black Friday! Daarom hebben we voor elke bestelling die tussen 21 en 25 november is geplaatst een boom gedoneerd via Trees for All. Zo geven we iets extra's terug aan de aarde. Met elk groeipapier kaartje willen we een bijdragen leveren aan de biodiversiteit. Meer bloemen, planten en beestjes laten groeien en bloeien in onze tuinen, dat is onze missie! Green friday kaartjes

Wenskaarten actie

De opbrengst van deze wenskaartjes gaat naar Trees for all. € 11,94 voor 4 kaartjes + kraft envelop. 

Bestel hier

Eerlijke prijs

Samen met andere bedrijven maken we een vuist tegen de hoge kortingen en goedkope deals op Black Friday. Ook werken de kortingen impulsaankopen en overconsumptie in de hand waarmee we de aarde in rap tempo uitputten. Reden genoeg om deze week een extra groen stapje te zetten. Wij geloven in een eerlijke prijs voor producten zodat iedereen in de keten een eerlijke beloning voor hun werk ontvangt.  Neem bijvoorbeeld ons 250 grams groeipapier. Dit wordt met de hand geschept door een sociale onderneming in Zuid-Afrika. Een arbeidsintensief proces waar een prachtig product uitkomt. Daar hoort een eerlijke prijs bij. Speciaal voor deze actie heeft onze leverancier ook 20 bomen gedoneerd voor het Green Friday bos. 

Trees for all

Trees for All organiseert op Black Friday de Green Friday beweging. Zij moedigen bedrijven en consumenten aan om te investeren in een groene planeet. Hoe? Door duurzame en tweedehands producten te (ver)kopen. Door spullen te (laten) repareren of recyclen. En door de aarde iets terug te geven: bomen voor het Green Friday Forest! Onze gedoneerde bomen worden deels geplant in Nederland en deels op Borneo. Grote delen van het regenwoud in Nationaal park Sebangau op Borneo zijn in 2015 verwoest door bosbranden. Daarom gaan we samen met Borneo Nature Foundation, het parkbeheer en omwonende dorpelingen het bos herstellen. Hiermee geven we leefgebied terug aan de ernstig bedreigde orang-oetan en duizenden andere diersoorten. Ook verminderen we de koolstofuitstoot en zorgen we voor meer werkgelegenheid.

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp