Ontdek een wereld van duurzaamheid en creativiteit met onze unieke collectie papier met bloemzaadjes. Bij Growingpaper geloven we in de kracht van groei en de schoonheid van de natuur. Daarom hebben we een speciaal assortiment papier dat niet alleen functioneel is, maar ook een tweede leven krijgt als prachtige bloemen, groenten of kruiden.

Onze collectie papier met bloemzaadjes

Onze collectie papier met bloemzaadjes

Of je nu uitnodigingen, wenskaarten, of speciale aankondigingen wilt maken of bestellen, ons papier met bloemzaadjes voegt een extra vleugje magie toe aan jouw drukwerk. Elk vel is voorzien van zorgvuldig geselecteerde bloemzaden, klaar om te ontkiemen en een kleurrijke bloemenpracht te creëren, of te voorzien in heerlijke groenten en kruiden.

Bekijk onze collectie
Duurzaam drukken

Duurzaam drukken

Bij Growingpaper staat duurzaamheid voorop. We drukken met biologisch afbreekbare inkt en maken gebruik van hoogwaardig gerecycled papier. Onze productieprocessen zijn ontworpen met het oog op minimale impact op het milieu, zodat je met een gerust hart kunt genieten van ons papier met bloemzaadjes.

Over Growingpaper
Gratis Samples: Ervaar de magie

Gratis Samples: Ervaar de magie

Nieuwsgierig naar hoe ons papier met bloemzaadjes eruitziet en aanvoelt? Ontvang gratis samples en ervaar de magie zelf. Voel de textuur, bewonder de zichtbare zaden, en ontdek de potentie van groei in elk vel.

Vraag hier samples aan!
Snelle levering & scherp geprijsd

Snelle levering & scherp geprijsd

Gebruik onze snelle levering binnen 4-6 dagen. Heb je haast? Geen probleem! Kies voor Express Delivery voor een levering in maximaal 3 werkdagen. We bieden niet alleen topkwaliteit, maar ook de scherpste prijzen voor groeipapier. Omdat wij begrijpen dat prijs belangrijk is, zorgen wij ervoor dat onze duurzame kaarten betaalbaar zijn voor iedereen.

Bestel je groeipapier drukwerk
Hoe het werkt: Planten en genieten maar!

Hoe het werkt: Planten en genieten maar!

Na ontvangst gooi je groeipapier niet zomaar weg! Plant het in de aarde, geef het water, en zie hoe jouw papier met bloemzaadjes transformeert in een levendige bloementuin, moestuin of kruidentuin. Volg onze eenvoudige handleiding en geniet van het proces van groei en bloei.

Kies voor Growingpaper en maak van elke boodschap een bloeiende ervaring. Bestel vandaag nog jouw papier met bloemzaadjes en laat de natuur de hoofdrol spelen in jouw creaties.

Zo groeit groeipapier!

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp