Bij Growingpaper is het onze missie om vanuit een duurzaam en sociaal gedachtegoed iets bij te dragen aan de wereld. Daarbij maken we bewuste keuzes vanuit de kern van onze bedrijfsvoering. Al onze activiteiten laten wij hieruit ontkiemen. Samen met een community van ‘Growing Friends’ bouwen wij aan onze visie.

Bij Growingpaper geloven we in een community van ‘Growing Friends’: een groep mensen die voor hetzelfde willen gaan. Duurzaam, sociaal, met een groen hart of een toekomstgerichte blik. Vanuit hetzelfde gedachtegoed. Alleen door het samen te doen, komen we verder en kunnen we de wereld veranderen. Onze ‘Growing Friends’ bevinden zich onder andere in België, Frankrijk, Italië en Tsjechië. Wil je ook onderdeel worden van onze community? Lees meer over Growing Friends of neem contact met ons op!

Circulair denken
Circulair denken, dat doen wij niet alleen in grondstoffen en producten, maar ook in mensen. Samen met onze ‘Growing Friends’ vormen wij een cirkel. Een cirkel waarin we elkaar zien en elkaar helpen. Een cirkel die we steeds verder laten bloeien en groeien.

Commitment
Samenwerken kan op allerlei verschillende manieren. Bij Growingpaper werken we niet op basis van een contract of een intentieverklaring, maar op basis van commitment. Jezelf vanuit het hart met de ander verbonden voelen. Intrinsiek gemotiveerd. Sterk genoeg om te weten wat je aan elkaar hebt. Dat vinden wij sociaal ondernemen.


 

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp