Duurzaam printen

"Samen hebben we een mooi verhaal met bloeiende ontwikkelingen."

Onze leverancier van inkten en printers:

“Al direct in het begin van onze samenwerking met Growingpaper werd duidelijk dat de lat hoog ligt: bij Growingpaper willen ze namelijk zeker weten dat alles wat ze doen zo duurzaam mogelijk is. Zo moeten de inkten die wij leveren voor het groeipapier 100% biologisch afbreekbaar zijn. En met 99% wordt dus geen genoegen genomen. Ook op het gebied van de printers die wij leveren, zijn de eisen hoog. Er is een continu streven naar duurzaamheid, sociaal ondernemen en het leveren van kwaliteit.

Wij herkennen veel van ons eigen verhaal in de filosofie van Growingpaper. Sterker nog: onze filosofie en die van Growingpaper sluiten naadloos op elkaar aan. Net zoals bij Growingpaper is het ook ónze missie om iets bij te dragen aan een betere wereld. Met goede oplossingen, die zoveel mogelijk duurzaam zijn. Dat voeren we door in elke fase van de ‘lifecycle’ van onze producten: van design en productie tot transport, gebruik en recycling. En net zoals bij Growingpaper, speelt naast duurzaam ook sociaal een grote rol binnen ons bedrijf. Voor ons is de samenwerking met Growingpaper dan ook een mooi verhaal.

Hoge kwaliteit waarborgen
Het groeipapier van Growingpaper is geen standaard papier; het zijn twee lagen papier die worden verlijmd met aardappelzetmeel. En het bevat zaden die intact moeten blijven, zodat ze nog kunnen ontkiemen. Dat stelt specifieke eisen aan onze printers. Onze inktjet-printers zijn ‘heat-free’. Daardoor raken de zaden in het groeipapier niet beschadigd tijdens het printproces. Ook zijn er aanpassingen gemaakt in bijvoorbeeld de transportwieltjes, behuizing en de afstand tot de printkop. Op die manier zijn de printers speciaal uitgerust voor het printen op groeipapier en kan Growingpaper een product van hoge kwaliteit waarborgen voor haar klanten.

“Voor ons is de samenwerking met Growingpaper een mooi verhaal. Onze filosofie en die van Growingpaper sluiten naadloos op elkaar aan.”

Wij zijn trots op de samenwerking die we met Growingpaper hebben. Het is een open samenwerking en een sterk commitment aan elkaar. Er bestaat een diepe vertrouwensband, die ver reikt. De samenwerking met Growingpaper is bovendien ook een voorbeeld voor ons bedrijf Europa-breed. Hoogtepunt daarvan was een conferentie die we in november 2019 hielden voor onze Europese resellers. Iedere bezoeker kreeg een brief op groeipapier en onze president opende de conferentie met die brief. Dat deed wel iets met de bezoekers.

Groeiende kansen
Bovendien zijn we samen nog lang niet uitontwikkeld. Niet alleen op technologisch gebied, maar ook op andere gebieden. Hoe kunnen we bijvoorbeeld de marktsuccessen van beide bedrijven vergroten, hoe kunnen we elkaar versterken? Welke nieuwe kansen zien we samen in de markt? Dat interesseert mij niet alleen in mijn zakelijke rol, maar ook persoonlijk. Ik vind het mooi om van deze groeiende ontwikkelingen deel uit te maken!”

`

Jouw verhaal

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier. Of laat je inspireren!

Zelf ontwerpen Laat je inspireren