Grow a Wish

"Mijn missie is om mooie momenten te creëren. Met groeipapier komt je geluksmoment letterlijk tot groei en bloei."

Fabiënne Overbeek, eigenares van Grow a Wish:


“Begin 2019 ben ik begonnen met ‘Grow a Wish’. De aanleiding hiervoor was, dat ik het zonde vond om verjaardagskaarten steeds weg te gooien. Daarom zocht ik naar een andere oplossing, en kwam ik bij groeipapier uit. Nu lever ik mijn eigen collectie kaarten op groeipapier en kaarten die ik op maat ontwerp voor klanten. Growingpaper is mijn leverancier voor zowel de standaard kaarten als de kaarten op maat.

Ik heb groeipapier van verschillende leveranciers getest, maar het groeipapier van Growingpaper sprong er om meerdere redenen uit. Zo sprak het duurzame verhaal achter het papier me aan, en was het contact met de mensen vanaf het eerste moment erg prettig. Ik vind het superbelangrijk dat het papier doet wat het belooft: er moeten daadwerkelijk planten of bloemen uit komen op het moment dat je het in de grond stopt. Ik heb de verschillende groeipapiertjes daarom zelf in de grond gestopt om te kijken wat er gebeurde. Growingpaper bleek de belofte waar te kunnen maken. Daarnaast bleek Growingpaper een bedrijf dat ook het sociale stuk hoog in het vaandel heeft staan. Het verhaal achter de productie van de growingcard in Zuid-Afrika, waar vrouwen werken die op deze manier meer kansen krijgen in het leven, sprak me meteen ontzettend aan.

Printresultaat van hoge kwaliteit
In eerste instantie was mijn idee om zelf kaarten te gaan bedrukken. Maar dat bleek om allerlei redenen supermoeilijk te zijn. Zo mogen de printers niet te heet worden, want dan ontkiemen de zaadjes in het papier niet meer. Bij Growingpaper weten ze precies waar ze mee bezig zijn en zorgen ze voor een printresultaat van hoge kwaliteit. Mede om die reden ligt de productie, inclusief het printwerk, bij Growingpaper. En mocht er een keer iets misgaan, dan weet ik zeker dat ze dat op een goede manier oplossen. Die flexibiliteit hebben ze, en dat vind ik erg prettig.

“Mijn missie is om geluksmomenten langer vast te houden. Met groeipapier komt je geluksmoment letterlijk tot groei en bloei.”
Fabiënne Overbeek

De duurzame visie van Growingpaper, daar sta ik voor 100% achter. Ik vind het superbelangrijk dat duurzaam écht in alle opzichten duurzaam is, want dat is één van de dingen waar ik ook voor sta. Ook het sociale van Growingpaper past goed bij me. Bovendien klopt door de samenwerking met Growingpaper nu het hele verhaal voor mij. Ik wil geluksmomenten langer vasthouden; daarom vind ik het ook zo zonde om verjaardagskaarten weg te gooien. Met groeipapier komt je geluksmomentje, of dat nu een verjaardag, een geboorte of bruiloft is, letterlijk tot groei en bloei. Iedere keer als je die bloem of dat plantje ziet, denk je weer terug aan jouw moment. En dat is precies mijn bedoeling!

Open minded
Mijn droom is om een landelijk kaartenmerk te worden, dat staat voor het samen creëren van meer geluksmomentjes. Daar investeer ik bewust in, door een deel van de omzet te gebruiken voor het vervullen van bijzondere geluksmomenten voor mijn klanten. Bij iedere bestelling die zij plaatsen, krijgen ze een code waarmee ze online in kunnen vullen wat voor hen hét geluksmoment is. Uit al die geluksmomenten kies ik er één die ik in vervulling laat gaan. Als je wilt groeien als bedrijf, is de rol van een goede leverancier erg belangrijk. Met Growingpaper werk ik prettig samen. Het contact is goed, ze weten wat er speelt en zijn erg open minded. En dat is, zeker als ik naar de toekomst kijk, heel erg fijn!"

`