Visitekaartjes bedrukken op Groeipapier:
Maak een duurzame indruk

Met visitekaartjes op groeipapier laat je een duurzame en originele indruk achter. 

  • Diverse formaten mogelijk 
  • 80, 150, of 250 grams groeipapier 
  • Natuurlijke uitstraling 
  • Biologisch afbreekbaar 
  • 100% gerecycled papier 
  • Milieuvriendelijke inkten 

We printen in Nederland op speciale printers waardoor de zaadjes niet geplet worden. Lees meer over de sociale herkomst en duurzame eigenschappen van ons papier.

Waarom visitekaartjes van groeipapier?

Het laten drukken van visitekaartjes op groeipapier biedt een duurzaam en gedenkwaardig alternatief, waarbij het kaartje na gebruik geplant kan worden en uit kan groeien tot prachtige planten! Deze milieubewuste visitekaartjes vormen een leuk en interessant gespreksonderwerp waardoor ze een krachtig middel zijn om een goede, blijvende indruk te creëren. Er zijn erg veel mogelijkheden voor het ontwerp van je visitekaartjes. Zorg dus dat je goed nadenkt over het ontwerp en kies voor kleuren, afbeeldingen, en zaden die goed bij jou en je boodschap passen. 

Eigenschappen visitekaartjes van groeipapier

Onze visitekaartjes op groeipapier bieden een duurzaam en natuurlijk alternatief voor traditionele kaartjes. Met een formaat van 84 x 54 mm en gemaakt uit 80, 150, of 250 grams papier, hebben ze een natuurlijke uitstraling. Deze kaartjes zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, maar worden ook geproduceerd met 100% gerecycled papier en milieuvriendelijke inkten. Een bewuste keuze voor bedrijven die waarde hechten aan zowel duurzaamheid als professionele uitstraling. 

Ontwerpen visitekaartjes

Bij het ontwerpen van visitekaartjes op groeipapier is het belangrijk om enkele ontwerpprincipes in acht te nemen. Het ontwerp moet allereerst aansluiten bij de huisstijl van de onderneming, herkenbaar zijn en de juiste uitstraling hebben. Daarnaast is het belangrijk om essentiële informatie te vermelden, zoals de naam van de onderneming, de contactpersoon, het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Overweeg ook het toevoegen van een QR-code die direct linkt naar de bedrijfswebsite. Zorg ervoor dat het ontwerp niet te druk is, maar overzichtelijk met de belangrijkste informatie die direct opvalt. 

Ontwerpsoftware voor visitekaartjes

Voor het ontwerpen van visitekaartjes op groeipapier zijn diverse software en tools beschikbaar. Populaire programma's zijn Adobe Illustrator en Photoshop, maar ook online tools zoals Canva bieden sjablonen die u naar eigen wens kunt aanpassen. Wij hebben ook een eigen ontwerptool, waar iedereen mee kan werken. Net zo gemakkelijk! Vervolgens lever je het ontwerp aan bij Growingpaper en zorgen wij voor de rest. 

Bestandsformaten visitekaartjes

Bij het aanleveren van het ontwerp is het belangrijk om het juiste bestandsformaat te gebruiken, veelal PDF. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp op elk apparaat consistent oogt. Alternatieven zijn .PNG- en .JPEG-bestanden. Zorg voor een hoge resolutie, zodat het ontwerp scherp wordt weergegeven bij het drukken. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Bestelproces en levering

Het bestellen van visitekaartjes op groeipapier is bij ons eenvoudig en snel. Plaats je bestelling via onze website door het gewenste ontwerp, de keuze in zaadjes en de hoeveelheid door te geven. Als je al een ontwerp hebt, kun je dit uploaden. Wil je met onze ontwerptool visitekaartjes maken, dat kan ook zeer gemakkelijk!

Wij accepteren diverse betaalmethoden, waaronder iDeal, creditcard en PayPal. Bij een orderbedrag boven de €250 bieden wij ook betaling op factuur aan. Onze standaard levertijd is ca. 5 werkdagen. Voor spoedbestellingen bieden wij een spoedservice aan, waarbij je visitekaartjes binnen 3 werkdagen worden geleverd. 

Je bestelling wordt verzonden via DHL, met een track & trace-code voor het volgen van je bestelling. Wij zorgen ervoor dat je visitekaartjes veilig en goed verpakt worden, zodat ze in perfecte staat bij  je aankomen. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen.

Visitekaartjes van zaadpapier uit onze online shop.

Klantenservice

Stijn Stijn
 
Maud Maud
 
Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

info@growingpaper.nl

+31735432986

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp