Op een duurzame manier je klanten aanspreken? Dat kan met groeipapier! Van duurzame branding en marketing zoals flyers, kaarten en nieuwjaarskaarten tot productlabels, visitekaartjes en persoonlijke mailings. Met groeipapier zorg je voor een uniek contactmoment met je klant zonder dat dit afval oplevert. En als de zaadjes ontkiemen en gaan bloeien zullen ze nog vaak met een goed gevoel aan jouw merk denken.

Zakelijk drukwerk op groeipapier

Groeipapier bedrukken

Growingpaper zit vol met hobbelige zaden en Growingcard is ook nog eens handgeschept. Dit unieke papier bedrukken vraagt daarom om een speciale aanpak! De inkt die we gebruiken is biologisch afbreekbaar en onze printers zorgen ervoor dat de zaadjes niet te heet worden of niet geplet worden. Je kunt het groeipapier dus met een gerust hart in de grond stoppen en de zaadjes komen ook daadwerkelijk uit. Op voorwaarde dat je het kaartje goed plant en goed verzorgt natuurlijk (check deze ultieme tips!). 

Grote aantallen

Grote order? Geen probleem! Wij hebben een grote printshop in Nederland en een netwerk van Growing Friends in het buitenland waardoor we orders van boven de 20.000 stuks gemakkelijk kunnen verzorgen. Plaats je order en we overleggen bij grote aantallen graag over een passende levertijd. 

Visitekaartjes van groeipapier

Visitekaartjes van groeipapier

Verras je klanten met een uniek visitekaartje van groeipapier. Onmisbaar voor elke duurzame ondernemer. Het is een leuke gespreksstarter en zeg nou zelf, wie bewaart ze tegenwoordig nog? Nadat je relatie je heeft toegevoegd op LinkedIn beland het kaartje niet bij het afval maar in de tuin. De bloemen zullen een blijvende positieve herinnering achterlaten aan jouw bedrijf.

Bestel direct
Bedankkaartje van groeipapier

Bedankkaartje van groeipapier

Verras je klanten met een uniek bedankkaartje bij hun aankoop. Als duurzame webshop of voor een ecologisch product wil je natuurlijk ook de verpakking van je producten zo duurzaam mogelijk houden. Met een bedankkaartje van groeipapier zorg je voor een waardevol contactmoment met je klant zonder dat dit afval oplevert.

Bestel direct
Gepersonaliseerde mailing

Gepersonaliseerde mailing

Stuur je klanten, medewerkers of relaties een persoonlijk kaartje van groeipapier. Een mailing op naam geprint of enveloppen personaliseren en versturen. Dat is zeker mogelijk! Omschrijf je wensen zo specifiek mogelijk en wij maken een offerte op maat. Offertes met gepersonaliseerde kaarten/enveloppen tot 5.000 stuks kunnen op de website worden aangevraagd. Voor hoeveelheden daarboven maken wij graag een offerte op maat!

Meer informatie
Unieke vormen groeipapier

Unieke vormen groeipapier

Een duurzame flyer voor op een beurs? Een milieuvriendelijke give-away? Wij stansen het groeipapier in allerlei vormen. Een rondje, hartje of vierkantje bestel je eenvoudig hier. Zoek je een andere vorm dan maken we graag een offerte op maat. Dit is mogelijk vanaf 1.000 stuks.

Offerte aanvragen
Kleding- of productlabels

Kleding- of productlabels

Duurzame kledinglabels van groeipapier zijn een unieke manier om het verhaal van je product te vertellen zonder bij te dragen aan extra afval. Denk daarbij aan informatie over de herkomst, duurzame materialen, qr-codes etc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Omschrijf je wensen zo specifiek mogelijk en wij maken een offerte op maat.

Offerte aanvragen
Groeipapier kerstkaarten

Groeipapier kerstkaarten

Bedank je klanten voor een bloeiende samenwerking. Unieke gepersonaliseerde kerstkaarten laat je eenvoudig op groeipapier bedrukken. Dat kan aan de hand van onze standaard kaarten met je eigen logo en bericht, of ontwerp hem helemaal zelf.

Bestel je kerstkaart

Duurzaam zakelijk drukwerk

​Van flyers, bedanktkaartjes tot klantcommunicatie. Bij Growingpaper wordt je kaartje duurzaam bedrukt.

Zelf ontwerpen Inspiratie