Zelf je persoonlijke kerstkaart's laten bedrukken? Met een groeipapier kerstkaart stuur je een originele kerst- of nieuwjaarswens. En niet alleen dat, je klanten, medewerkers of relaties kunnen deze in het voorjaar in de tuin planten waarna er bloemen uit groeien. 

100% gerecycled en biologisch afbreekbaar papier
Personaliseer je ontwerp
Gratis digitale proefdruk
4-6 werkdagen levertijd

Wat een originele manier om een kerstwens, nieuwjaarswens of relatiegeschenk te versturen! Wij bedrukken het groeipapier met jouw eigen ontwerp. Allerlei formaten zijn mogelijk, maar A6, A5 of een folder zijn veel gekozen formaten voor een zakelijke kerstkaart. 

Heb je al een ontwerp? Upload deze dan eenvoudig tijdens het plaatsen van je bestelling. 

Heb je nog geen ontwerp? In de designtool kun je eenvoudig je eigen A6 of A5 kerstkaart ontwerpen. Andere formaten zijn helaas nog niet beschikbaar.  

Groeipapier is niet te vergelijken met gewoon papier. De structuur is anders en de kleur is een beetje off-white. Lees daarom onderstaande ontwerptips voordat je je kerstkaart gaat ontwerpen.

 • Maximaal 40% volvlak
  Growingpaper zit vol met ‘hobbelige’ zaden, waardoor bij het printen van grote volvlakken strepen kunnen ontstaan.
 • Lichte kleuren en kleine lettertypes zijn soms moeilijk leesbaar
  We adviseren om geen tekst in lichte pastelkleuren te gebruiken. Zoals lichtgeel, lichtgroen en lichtroze.   
 • Dubbelzijdig printen op 80 grams growingpaper is niet mogelijk
  Let op dat bij het maken van een folder de print kan doordrukken. Ontwerp alleen op de voorzijde en rechter binnenzijde.
 • Is je ontwerp aflopend of niet aflopend?
  Houdt rekening met de juiste marges en formaten.
 • Met een plantinstructie op je groeipapier kerstkaart weet iedereen dat je de kaart kunt planten
   

Groeipapier laat je woorden ontkiemen. Op dit duurzame papier met bloemzaadjes komt je kerstwens of nieuwjaarswens letterlijk tot bloei. Een kaartje voor klanten, medewerkers of relaties is een originele 

We hebben keuze uit 2 soorten papier:

 • 80 grams growingpaper: 100% gerecycled en biologisch afbreekbaar papier met duidelijk zichtbare zaden die het papier een natuurlijke structuur geven. Het is gemaakt van twee dunne laagjes papier die zijn gelijmd met aardappelzetmeel waartussen de zaden zitten.
 • 250 grams growingcard: 100% gerecycled en biologisch afbreekbaar papier dat met de hand wordt gemaakt door een sociale onderneming in Zuid-Afrika. Zij bieden lokale mensen een vaste baan en goed loon, wat daar niet altijd vanzelfsprekend is. 

We bedrukken je groeipapier kerstkaart met inkt op waterbasis waar geen schadelijke stoffen in zitten. Zo kun je de kaart met een gerust hart in de grond stoppen. 

Meer informatie over de duurzame eigenschappen van ons papier lees je hier

Zakelijke kerstkaarten bedrukken

Bestel je groeipapier kerstkaarten voor een unieke kerstwens of nieuwjaarswens.

Bestel